Sayfalar


28 Ocak 2013 Pazartesi

TTNET Kitap ve Turkcell Kitaplık


Ülkemizde e-kitap, tüm önyargılarla birlikte, gelişim göstermeye devam ediyor.

İdefix'te satışa sunulan e-kitap sayısı şu anda 5283. (28/01/2013)

İdefix dışında bilinen çok sayıda kitap mağazası da internet sitesi üzerinden e-kitap satışına başladı.

Son zamanlarda ülkemizde de, tıpkı yurtdışında olduğu gibi, geliştirilen çeşitli uygulamalar ile e-kitaplarınızı dilediğiniz zaman bu uygulamalarla doğrudan satın alıp kullanmış olduğunuz cihaza yükleyerek dileğiniz yerde okumaya başlayabilirsiniz.

Bu uygulamalardan şu sıralar en çok kullanılan ikisi TTNET Kitap ve Turkcell Kitaplık.

Doğrusunu isterseniz ben ikisini de kullanmadım. Ama buradan e-kitap okumak isteyenleri bilgilendirmek istedim. Her ikisini de telefonunuza ya da cihazınıza yükleyeceğiniz uygulamalar ile kullanabiliyorsunuz.

TTNET Kitap servisinde e-kitaplarınızı http://www.ttnetkitap.com adresinden satın alıyorsunuz. Okuyabilmek için ise GooglePlay (Android Market) veya Appstore uygulama dükkanlarından ÜCRETSİZ TTNET Kitap mobil okuyucu uygulamasını Android ve IOS tabanlı akıllı telefon/tablet cihazlarına yüklemeniz yeterli. Uygulamadan nasıl yararlanabileceğinizi merak ediyorsanız


Turkcell Kitaplık uygulaması içinse, önce uygulamaya üye olmanız gerekiyor. Eğer Turkcel abonesiyseniz SIFREyazıp 2222'ye kısa mesaj göndererek; Turkcell abonesi değilseniz,SIFRE yazıp 05327552222'ye kısa mesaj göndererek şifrenizi almanız gerekiyor. Sonrasında www.turkcellkitaplik.com.tr sayfasından e-kitabınızı seçip satın alıp okuyucu uygulamayı yükleyip kitabınızı okumaya başlayabilirsiniz.
Nasıl okuyabileceğinizi öğrenmek için


Hiç yorum yok:






















Abone





Hayran





Takipçi





Yazı





Yorum