Sayfalar


9 Ocak 2013 Çarşamba

Yeni Dergi, Yeni Yazı...

Herkese yeni bir yılla birlikte yeniden Merhaba,

Ne kadar sürecek bilemiyorum ama bundan sonra Yayın Dünyamız dergisinde yazılar yazmaya başlıyorum. İlk yazım Ocak sayısında çıkacak... Dergi, 1975 yılında kurulan TÜRDAV A.Ş'nin yayın organlarından biri.
Yayın Dünyamız dergisinin elektronik deneme yayınına www.yayindunyamiz.com adresinden ulaşabilirsiniz. 


Yayın ürünleri ve piyasasının yönetiminde kullanılabilecek, güncel yayın bilgi merkezine sahip ve 1989 yılından beri sektöre hizmet sunan TÜRDAV'dan kısaca bahsedecek olursak; bünyesinde Yayın Bilgi Merkezi, Kitap Alış-Satış Merkezi, Kütüphane Kurma Merkezi, Yayın-Basım Ajans Merkezi ve Yayın Merkezi bulunmaktadır.

- Yayın Bilgi Merkezi;  yayıncılık alanındaki gelişmeleri güncel olarak takip etmekte, piyasada satıştaki kitaplarla ilgili periyodik  olarak (aylık, iki aylık) yayın katalogları yayınlamakta ve bunu piyasanın ihtiyacına uygun biçimde sunarak, güncel yayın istatistikleri üretmektedir. “Yayın Dünyamız” dergisini yayınlamaktadır.
- Kitap Alış-Satış Merkezi; Türkiye’de yayınlanan ve yurt içi ve yurt dışında satışta olan bütün kitapların satışını yapmaktadır.
- Kütüphane Kurma Merkezi; kütüphane kurma, sağlama (kitap, süreli yayın, CD, DVD), teknik hizmet verme (kataloglama, sınıflama, sarf malzemesi), Marc21 formatında kayıt oluşturulması, aktarılması gibi hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca kütüphanelere yönelik dijital yayın satış/kiralama program yazılımı çalışmaları da devam etmektedir.
- Yayın-Basım Ajans Merkezi; yurt içi ve yurt dışından gelen kitap baskı ve cilt konusundaki ajans tekliflerini alarak en uygun fiyatla ve kalite ile cevap vermektedir.
- Kendi Yayın Merkezi; patenti kendisine ait olan; Cihan, Elit-Kültür, Karanfil, Gelincik yayın markalarının ve yayın kataloglarından başka; Aylık Sur Dergisi, Türkiye Kitap Kaset ve Kırtasiye Katalogu gibi periyodik yayınların da sahibidir.




Hiç yorum yok:






















Abone





Hayran





Takipçi





Yazı





Yorum